Aanmelden

Bent u op zoek naar werk? Meldt u aan via onze website en vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook vast bij de vacatures kijken die momenteel open staan en direct reageren op één van onze openstaande functies.

Sociaal-fiscaal nummer, huisvesting en transport

Bij geschiktheid nodigen we u ons op kantoor uit voor een gesprek en kunnen we u mogelijk al snel plaatsen bij één van onze werkgevers. We handelen dan direct de formaliteiten af, zodat alles goed geregeld is. Wij regelen met u dat u een sociaal-fiscaal nummer krijgt om legaal in Nederland te kunnen werken en verzekerd te zijn. Ook kunnen we huisvesting voor u verzorgen in één van onze huizen en zorgen wij ervoor dat u transport heeft van en naar het werk. Wij hebben een eigen wagenpark en onze werknemers rijden met elkaar naar het werk.

Zorgverzekering

Het is in Nederland verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Wij hebben een samenwerkingsverband met een goede verzekeringsmaatschappij en kunnen u een scherp aanbod doen indien u dit wenst, zodat u bij ziekte altijd geholpen wordt.

Test

Voor sommige werkgevers is het noodzakelijk om een test te doen, voordat u kunt beginnen met werken. Zo is duidelijk wat er van u wordt verwacht. U bent dan goed voorbereid op het werk dat u gaat uitvoeren.

Taal

Wij hebben zowel Poolse als Bulgaarse medewerkers in dienst, zodat u uw eigen taal kunt spreken. Het is een pré als u Engels, Duits of Nederlands spreekt, zodat u ook met de werkgever kunt communiceren. Indien u geen van deze talen spreekt, vragen wij u om een cursus te volgen om de belangrijkste woorden te leren.

Bedrijfsfilm

Bekijk onze bedrijfsfilm om een beeld te krijgen van het werk dat we u kunnen bieden.